Wij mensen bestaan voor 90% uit water en water is onze eerste levensbehoefte. Schoon en zuiver water is van levensbelang voor onze gezondheid en ons welbevinden.

In Nederland mogen we heel blij zijn met de kwaliteit van ons drinkwater. Het is goed gezuiverd en is in voldoende mate aanwezig. Er is wel een probleem met de ‘omloopsnelheid’ van het water. Door het toenemend gebruik van water wordt het steeds sneller weer hergebruikt als drinkwater. Het water heeft zo onvoldoende tijd om in de aarde op natuurlijke wijze volledig gezuiverd te worden.

Met de huidige technieken is men niet in staat om alle schadelijke stoffen volledig uit het water te filteren. Daarbij moeten we vooral denken aan reststoffen die achterblijven door bijvoorbeeld grote hoeveelheden medicijn-, drugs- en alcoholgebruik in onze moderne tijd. Deze reststoffen zijn vaak niet zichtbaar te maken bij zuiverheidtesten maar zijn wel degelijk aanwezig en van negatieve invloed op de kwaliteit van ons drinkwater.

De Water-tuner verwijdert met name deze schadelijke reststoffen in ons drinkwater. Hierdoor zult merken dat het water dat met de Water-tuner is gezuiverd beter smaakt, helderder van kleur is en zachter aanvoelt in douche en bad.

De Water-tuner is simpel over de hoofdleiding te plaatsen en vraagt geen sleutel- of montage werk aan de waterleiding. Er is ook een kleinere uitvoering voor bv een camping of op reis, die men makkelijk mee kan nemen om over een kraan te plaatsen.

De prijs bedraagt € 75,- voor de kleine uitvoering tot € 250,- voor de grote uitvoering. De prijs is inclusief BTW.

Voor verkoop of informatie kunt u bellen met Ommekeer, Gerrie Hermkens of Bert Rotmensen, iedere werkdag tussen 17.00u tot 18.00u op telefoonnr: 06 29463436