In ons dagelijks leven worden wij aan verschillende stralingen en energieën blootgesteld zonder dat we precies in de gaten hebben wat dat met ons doet. We hebben te maken met stralingen van allerhande apparatuur, zoals computers, mobiele telefoons, en elektrische apparaten. De straling van deze apparatuur is vaak heftiger dan we in de gaten hebben en kan van negatieve invloed zijn op onze gezondheid en welbevinden.

Maar daarnaast is er op dit moment ook een enorme toename aan energieën uit de kosmos. De veranderingen op de aarde, denk aan de klimaatsverandering, zijn voor een deel het gevolg van een andere frequentie van de energie op en rond de aarde. De veranderingen gaan op dit moment zo snel dat het lastig is om ons daar steeds goed op in te stellen.

Een Frequentie-Tuner kan u helpen om u beter af te stemmen op de energie die op dit moment goed voor u is. De Tuner wordt in uw huis of kantoor geplaatst en op uw omgeving afgestemd, waardoor er een "rustiger" energieveld zal, ontstaan.
Ook is er een kleinere uitgave die op uw persoonlijke frequentie wordt afgestemd en persoonlijke klachten of ongemakken kan verlichten.

Op dieren blijkt de Frequentie-Tuner ook een rustgevend effect te geven en kan plaatsing in een stal of dierenverblijf, de rust en gezondheid bevorderen.

De prijs van een Frequentie Tuner varieert van € 75,- tot € 450,- afhankelijk van het model van de Tuner. De prijzen zijn inclusief plaatsing en BTW.

Neem voor meer informatie contact op met Ommekeer, Gerrie Hermkens of Bert Rotmensen op telefoonnr: 0629463436